TheLuxa™

Retourneren

Terugzending of terugbetaling van een functionerend, onbeschadigd product

TheLuxa™  is trots om hun klanten een 30 dagen tevreden of 100% geld terug garantie aan te bieden.

Gedurende 30 dagen na de levering van uw TheLuxa™ Hand Massager is het mogelijk om hem naar ons terug te sturen en een terugbetaling te ontvangen.

Een TheLuxa™ verantwoordelijke zal u vragen om een beschrijving van het probleem en eventueel een foto of video ter bevestiging.

U heeft 30 dagen de tijd (vanaf de datum van levering van het product) om te beslissen of u het product wilt houden of terugsturen, zolang het geen visuele of technische tekenen van gebruik vertoont, niet gebruikt is, niet is gewassen en niet is beschadigd, in de originele staat – originele verpakking, labels enz. Dit geldt voor onbeschadigde en in werkende staat verkerende producten. In het geval van beschadigde en defecte producten, zie verdere informatie.

Let op: In bovenstaand geval zijn de retourverzendkosten naar ons adres voor rekening van de klant die de retourzending en terugbetaling aanvraagt.

Zodra TheLuxa de retourzending heeft ontvangen, zal de klant binnen 3 dagen na ontvangst van de zending worden terugbetaald als de goederen daadwerkelijk in ongebruikte en originele staat worden aangetroffen.

In dit geval verzoeken wij u, alvorens een terugbetaling of retourzending aan te vragen, contact met ons op te nemen via ons contactformulier en de juiste reden voor contact te selecteren en het bestelnummer op te geven dat u in de orderbevestiging hebt ontvangen:

Contacteer ons hier!

Terugzending of terugbetaling van een beschadigd of gebrekkig product

In het geval dat het product beschadigd of defect was bij levering, beloven wij de klant om een nieuw vervangend product te versturen of de optie om de bestelling terug te betalen. Dit valt ook binnen onze 30 dagen tevreden of 100% geld terug garantie. De terugbetaling zal uiterlijk 15 dagen na de afronding van de klachtenprocedure plaatsvinden.

U kunt maar één keer kiezen of u een vervangend product of een terugbetaling wilt ontvangen.

Neem in dit geval, voordat u een terugbetaling of retournering aanvraagt, contact met ons op via ons contactformulier en selecteer de juiste reden voor contact, en vermeld het ordernummer dat u in uw orderbevestiging hebt ontvangen:

Contacteer ons hier!

Wij kunnen u vragen om ons extra foto’s of een korte video van het product te sturen waarin het probleem wordt beschreven.

De retourvoorwaarden in dit beleid zijn alleen van toepassing als de bestelling door de klant is ontvangen.

Dit retourbeleid is voor het laatst bijgewerkt: 22/06/2021

Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bezorgen -> info.